Србија

НАСТАО ХАОС! Нови детаљи драме српских туриста у Црној Гори: Део људи ноћас из Подгорице полетео за Београд

Авион из Подгорице са путницима је првобитно трелало да полети око два сата ујутру, међутим и он је каснио са полетањем 40 минута

Неколико стотина људи синоћ је сатима чекало на аеродрому у Тивту, а већина њих су били путници компаније Ер Монтенегро. Наиме, црногорска авио-компанија је одложила летове ка Београду, па су се путници у сред ноћи нашли у проблему.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Авион који је синоћ око пола 8 требало да полети из Тивта за Београд прво је каснио сат и по времена, да би им касније било саопштено да је лет отказан.

Још већи бес путника изазвала је чињеница да им се нико из авио компаније Ер Монтенегро није обратио, већ су све информације добили од радника на аеродрому у Тивту.

Део путника одлучио је да остане у Тивту, док је део њих аутобусом превезен за Подгорицу.

– Неки путници су ноћас у два сата летом компаније Ер Монтенегро отпутовали за Београд – рекла је саговорница Телеграфа.

Тај авион је првобитно трелало да полети око два сата, међутим и он је каснио са полетањем 40 минута.

Наша саговорница је са породицом одлучила да остане у Тивту, а на аеродрому јој је синоћ саопштено да се данас ујутру око 8 појави на аеродроми и да ће тада добити више информација.

– Представник Ер Монтенегра рекао је да може да обезбеди место на лету у 10 часова, а нама који смо купили друге карте рефундираће новац – рекла је наша саговорница.

ЕР Монтенгро: Разлог су технички проблеми и време

Подсетимо, слична ситуација догодила се и јуче, а компанија Аир Монтенегро саопштила је јутрос поводом овог случаја, да су јучерашњи летови на релацијама Тиват – Београд и Београд – Подгорица отказани због одређених техничких, као и неповољних метеоролошких услова.

– Јутрос је део путника већ отпутовао, а радимо на томе да и сви остали путници са летова на релацији Србија – Црна Гора стигну на своја одредишта, што ће бити у току дана – наведено је данас у саопштењу.

Они су јуче ујутру летом компаније Ер Србија допутовали у Београд.

 

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс