Издвајамо Православље

НОВО ЧУДО СВЕТОГ НЕКТАРИЈА: Затруднела захваљујући молитвама свецу, иако су лекари тврдили да је то немогуће (ВИДЕО)

Чуда не престају, молитвама Светог Нектарија родио се мали Лука, преносимо Вам писмо у целости. 

Писмо мајке:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Помаже Бог оче Ненаде, ја се зовем Мирјана, пишем вам јер Св.Нектарије је услишио моје молитве и ову радост делим са вама.

Наиме, у новембру 2015. године од вас сам поручила икону Св. Нектарија и освећено уље да се пред иконом молим, а освећеним уљем да се помазујем и пијем пар капи ујутру.

Иначе 4 године сам боловала од endometrioze јајника и имала сам две операције. Лекари су ми рекли да са мојом килажом и endometriozom јајника не могу остати у другом стању. Услед јаких болова сваког месеца сам ишла у хитну помоћ у Ваљеву. Средином новембра 2015.г. након више анализа, прегледа, примања ињекција и др.видела сам да ништа то у мом случају не помаже, а и лекари су сами рекли да не могу затруднети, дигла сам руке од доктора и поручила од вас икону св. Нектарија и освећено уље.

Молила сам се сваку ноћ и помазивала у знаку крста уљем по стомаку. Средином јануара имала сам редовну контролу ултразвука и сазнала сам да сам у другом стању. Супруг и ја били смо пресрећни.

Трудноћа је прошла уредна без икаквих проблема. Слава Богу и Св. Нектарију, ево наш Лука се родио жив и здрав! Па, хтели би да вас замолимо да нам пошаљете уље св.Нектарија на благослов беби Луки и хтели би смо да пошаљемо по вама кандило на Егину и бебину слику.

Велики поздрав, да сте нам живи и здрави и ваша породица. Маријана Р. из Ваљева.

 

Извор: Ослобођење