Свет Србија

Ове ће разбеснети све Србе! БАЈДЕН СЕ УПРАВО ОГЛАСИО О КОСОВУ: Пазите само ШТА ЈЕ РЕКАО

Фото: Јутјуб

Председник Сједињених Америчких Држава Џо Бајден прихватио је медаљу из лажне државе Косово у име свог преминулог сина, рекавши да је лажна држава “у срцима целе породице Бајден”

На свечаности овог викенда, самозвана председница лажне државе Косово Вјоса Османи уручиће посмртну председничку медаљу за владавину права Боу Бајдену, који је био на Косову и Метохији 2001. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Боов рад на Косову (и Метохији) био је од срца. Заљубио се у земљу – рекао је Бајден у видеопоруци која ће бити емитована током свечаности у недјељу, 1. августа 2021. године.

– У то време, Косово (и Метохија) је још увек носило свеже ране и правосудни систем обликован деценијама тоталитарне владавине. Међутим, Бо је могао да види шта се све може учинити, Бо је већ тада могао да види будућност ваше поносне земље – поручио је Бајден.

Рекао је да је његов син “само један од многих” људи посвећених независности (тзв.) Косова, те да је прихватио ту част у име свих који су помогли у изградњи лажних институција у последње две деценије.

Бо Бајден био шовиниста, брат му после његове смрти спавао са женом

Подсећамо, Бо Бајден јавно је у својим говорима вређао Србију и српски народ.

Бо Бајден је тако, хвалећи свог оца, у шовинистичком испаду, својевремено рекао да “док су насилни Срби чинили геноцид на Балкану, његов отац се није уздржавао да назове Слободана Милошевића ратним злочинцем”.

Бо Бајден је 2015. умро од рака мозга. Његова удовица се касније забављала са другим Бајденовим сином Хантером, који је познат као лечени наркоман.

Други Бајденов син, Хантер Бајден (50), претходних година био је уплетен у бројне скандале, који могу да коштају његовог оца избора. Тако је пре пет година отпуштен из морнарице због узимања кокаина, развео се од жене која тврди да је сав њихов новац потрошио на дрогу и проститутке, живео са братовом удовицом и направио дете стриптизети.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Објектив.рс