Спорт

Ово нису очекивали! АМЕРИКАНЦИ У ШОКУ ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Једе са дизачима тегова, истеже са гиманстичаркама и неће у луксузне хотеле

У једном тренутку он тренира заједно са белгијским гимнастичаркама. У наредном разговара са бразилским одбојкашицама, руча са мексичким дизачем тегова и дели савете олимпијцима из Турске…

Тако почиње текст новинара листа „USA Today“ Дена Вокена, који са одређеном дозом чуђења пита зашто звезда као што је Новак није изабрао комфор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На основу објава на друштвеним мрежама у неколико првих дана у Токију, најбољи светски тенисер Новак Ђоковић је вероватно најпопуларнија особа у Олимпијском селу.

– У једном минуту Новак истеже поред гиманстичарки, потом је са бразилским одбојкашима, једе са дизачем тегова из Мексика, а онда дели савете олимпијцима из Турске. Гледајући друштвене мреже последњих дана у Токију, светски број један у тенису је можда најпопуларнији спортиста у Олимпијском селу. Чини се да је више него спреман да испрати своје колеге селфијима, разговорима и техникама истезања – пише у тексту.

Ђоковић се по томе разликује од многих звезда!

– Он није било који спортиста. Освојио је 20 Гренд слем титула, изједначио се са Федерером и Надалом свих времена и зарадио је више од 150 милиона долара само на турнирима. Вероватно ће постати најбољи тенисер у историји и вероватно је најпознатија особа у читавом Олимпијском селу- написао је амерички новинар, а онда додао:

– У другим околностима, Ђоковићу би било лакше да време проводи закључан у ‘фенси’ хотелу и има своју приватност. Главни разлог што је у Токију је да комплетира ‘Златни слем’, заједно са УС опеном! На основу више од десетак фотографија и видео записа који су се појавили на Инстаграму и Твитеру последњих дана, чини се да је Ђоковић можда најприступачнија звезда на Играма. И да заиста ужива, не само да буде део српског тима, већ и да искусни нешто другачије од тениске турнеје!

Нема суимње да Новак добија све већу подршку у свету и ако је и било питање колико је вољен, сигурно ће у будућности имати још више фанова и поштовалаца!

 

Извор: Новости.рс