Србија

ПОДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ! Вучић: Ишао бих на полиграф, ако паднем једно питање ићи ћу сам у затвор!

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић у обраћању уживо иуз Скопља поменуо је Јовицу Тодоровића и Марка Миљковића.

– Криминалац се криминалцу радује! Презирем криминалце и оне који су у стању да секу делове тела. Говоре сваког дана о хајци против некога, а нисам ниједну лошу реч рекао, одговарао сам на свако питање. Намерно су објавили лажи јер су им криминалци то рекли. Ми смо им рекли да имамо доказе, али нису сачекали поподне да их добију, већ су објавили те лажи у јутарњим сатима. Шта после да им достављам? Немам с њима о чему да причам – каже Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Суштина је, истиче, да је посао свих њих, заједно са појединим страним службама, да сруше све у Србији, да врате лопове на власт, заједно са криминалцима. Није поента само да су криминалци на челу земље, већ је важно управљање економским ресурсима, да се Србија извињава због „Олује“, као што је било током претходних власти.

– Опростиће ти Ђура што те је тукао! Ја сам за мир, али нећу да дозволим да неко понижава Србију и њен народ. Ако треба да платим цену, нека платим, јер је веће оно што браним од те цене – каже председник.

Истиче да би ишао на полиграф за случај Беливук-Миљковић.

– Ако ћете да ућутите и да престанете да лажете, одох на полиграф! Ако паднем  једно питање, отићи ћу сам доживотно у затвор. Ако је питање да ли треба да верујемо масовном убици или председнику земље… Барем 50 људи зна где се ја крећем и да ли је могуће да од 50 људи ниједан не проговори? То није могуће и сви то знају.

Каже да је суштина да се сруши Србија и да се нечији живот уништи, да он престане да буде човек јер је тешко поднети нападе, лажи и критике.

Извор: Новости.рс