Србија

Срамота! КРИВОКАПИЋ ПРОГЛАСИО СРБЕ ГЕНОЦИДАШИМА, А СИНА ПОСЛАО У СРБИЈУ ДА ДОКТОРИРА! Наследник премијера ЦГ студирао у Крагујевцу!

Син председника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића 16. јула браниће докторат на Медицинском факултету у Крагујевцу, сазнаје ексклузивно УЦЕНТАР

Још пре неколико дана наши извори јавили су нам ову вест, да би се јуче она појавила и званичном сајту крагујевачког факултета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јавна одбрана докторске дисертације Милоша Кривокапића, под називом: „Испитивање антимикробних, антиинфламацијских, антиоксидационих и кардиопротективних ефеката екстракта сремуша, Аллиум урсинум Л“ одржаће се у Амфитеатру „проф. др Милосав Миша Костић“ Факултета медицинских наука у Крагујевцу.

16.07.2021. године, са почетком у 12.00 часова- каже се на сајту Медицинског факултета.

Његов отац председник Владе ЦГ Здравко Кривокапић са супругом Јасминком, која је просветни радник као и он- има велику породицу. Здарвко и Јасминка имају петоро деце и двоје унучади.

Троје деце је магистрирало, а најстарија ћерка је докторирала. Од два најмлађа сина, један је завршио Медицински факултет, а други средњошколац.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Уцентар