Регион

СРАМОТА! Због српских туриста „закључали“ плажу у Сутомору: „То је хаос шта се ту ради сваку ноћ“

Српски туристи на летовању у Сутомору остављају отпатке на плажама, због чега је закупац једне од плажа био принуђен да је обезбеди вратима која се закључавају у вечерњим часовима.

Како локално становништво, тако и велики број туриста из Србије, подржали су његову иницијативу да се плажа закључава у вечерњим сатима, јер туристи на плажи између лежаљки остављају за собом отпатке у виду кеса, амбалаже од хране, празних флаша и лименки од сокова, воде и алкохола.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О томе најбоље сведоче слике и видео-материјал који је првобитно објављен на страници „Подгорички времеплов“ на Инстаграму јуче током дана.

Наиме, на снимку који је објављен види се како велики број младих седи на лежаљкама, а у самој најави снимка наводи се како због оваквог понашања туриста не може да се спава, те и да је у неколико наврата реаговала и полиција.

Док се једни буне зато што се плажа закључава, други негодују због окупљања која се дешавају преко ноћи,

„Поставили и закључали капију, не могу људи да уђу и да изађу са плаже. Провлаче се кроз локал. Плажа је јавно добро и не може нико да забрани никоме да се спустиш на плажу, то је ван сваке памети, поготово, јер је ово слободан део плаже.“

„То је хаос шта се ту ради сваку ноћ. Нико не може да спава, чак је и полиција интервенисала пар пута.“

Ово су неки од коменара незадовољних грађана, који су стајали у опису видео-снимка.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92