Русија Свет

СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Владимир Путин има тајне сателитске снимке 11. септембра који би могли да сруше америчку владу

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Теоретичари завере тврде да је руски председник прикупио мноштво доказа који показују да су америчка влада и обавештајне службе умешане у планирање злочина.

Терористичка група Ал-Каида званично је сматрана одговорном за пад авиона на куле Близнакиње Светског трговинског центра, усмртивши скоро 3.000 људи и ранивши више од 6.000.

Ипак, трагачи за истином верују да је тадашња администрација председника Џорџа Буша стајала иза стравичног напада, тврдец́и да су послушници Осаме Бин Ладена били само пијуни.

Упркос чврстим тврдњама, да су куле срушене „контролисаном експлозијом“, не постоје конкретни докази који указују на то да је америчка влада била умешана у то.

Међутим, руски портал Правда преноси да је Путин на прагу објављивања „ауторитативних доказа“ који „ван сваке сумње“ показују да је Бела кућа директно умешана.

Извештај су 7. фебруара 2015. објавиле руске новине, које су се дневно продавале у милионима примерака у јеку Совјетског Савеза. Чланак гласи:

Путин ће гађати само једном, али ударац ће бити снажан.

Русија припрема објављивање доказа о умешаности америчке владе и обавештајних служби у нападе 11. септембра. Списак доказа укључује сателитске снимке.

Објављени материјал може доказати саучесништво владе САД у нападима 11. септембра и успешној манипулацији јавним мњењем.

Напад је планирала америчка влада, али извела га је користећи своје послушнике, тако да је напад на Америку и народ Сједињених Држава изгледао као акт агресије међународних терористичких организација.

У чланку се даље тврди да је Путинов наводни мотив „разоткривање тајне терористичке политике америчке владе“. Амерички аналитичари су очигледно за руски портал изјавили да ће обелодањивање изазвати масовне протесте и на крају довести до побуне.

Скептици су изразили забринутост због валидности извештаја јер је поменути портал повезан са Комунистичком партијом Русије.

Неки верују да су тврдње само гласине, док су други уверени да је Русија доказе чувала као политичко оружје.

САД и Русија тренутно покушавају да постигну мировни споразум у Сирији, где се надају да ће се договорити о ближој војној сарадњи за разбијање ИСИС-а.

Међутим, прошлог месеца, Путин је представио планове за складиштење нуклеарних бомби у новом војном постројењу на истоку Русије – што је изазвало нове хладноратовске страхове.

Обелодањивање чврстих доказа о америчкој умешаности у напад 11. септембра била би велика победа за Русију.

Извештаји очевидаца који описују последице напада 11. септембра подржавају теорију да је експлозив био подметнут у куле.

Сниматељ Курт Соненфелд, који је током напада био на „нултој тачки“, уверен је да су САД не само знале да је катастрофа неизбежна – већ су заправо биле умешане у терористичку заверу, завршава излагање језиве теорије  theconspiracyblog.com

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs