Регион

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено беживотно тело девојке (21)

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Тело настрадале је пронађено недалеко од моста на Тари у реци у близини манастира Архангела Михаила. Након увиђаја, послато је на обдукцију у Подгорицу.

Припадници Управе полиције су, у среду у јутарњим часовима, из реке Таре извукли беживотно тело трагично страдале двадесетједногодишње Пљевљанке М.Г. која је предходну ноћ извршила самоубиство скочивши са великог моста на поменутој реци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тело настрадале је пронађено недалеко од моста на Тари у реци у близини манастира Архангела Михаила. Тело је, након увиђаја, послато на обдукцију у Подгорицу.

Према прдходним информацијама женска особа је у вечерњим сатима 27.јула.2021.године, скочила у реку Тару изнад њавећег лука моста, где је висина 170 метара. Претходно је на мосту оставила ранац, где су нађени документи на основу чега је и извршена првобитна индентификација.

О догађају полицију су обавестили туристи који су се затекли на мосту и том приликом приметили млађу женску особу која скида и оставља ранац, прескаче ограду и скаче са моста . Како се радило о ноћним условима, свака потрага за особом која је скочила са моста на Тари била је отежана и одложена за ране јутарње сате.Јутрос је кренула потрага и тело несретне девојке је пронађено.

За сада нема подробнијих информација из Управе полиције у вези овог трагичног догађаја. Према незваничним информацијама у ранцу који је остао на мосту пронађено је опроштајно писмо, као и да је у преписци са другарицом најавила да постоји могућност да се одлучи на најгоре.

Претходног дана Дежурни тужилац из Пљеваља је наложио да се о догађају обавести Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу.

Извор: Новости/Ало