Србија

Ударно! ЗБОГ ПОКУШАЈА СИЛОВАЊА ПОДНЕТА КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ТЕОДОСИЋА!

Због сумње да је извршио покушај кривичног дела силовање, данас је Вишем јавном тужилаштву у Ваљеву поднета кривична пријава против директора хотела “Црни врх” Јована Теодосића (36), иначе рођеног брата познатог кошаркаша Милоша Теодосића, речено је Танјугу у том тужилаштву.

Кривичну пријаву против њега поднела је бивша радница тог хотела И.Р. (43), која тврди да ју је Јован Теодосић напаствовао 4. децембра 2019. године у њеној спаваћој соби, током пробног рада, пред отварање хотела, преноси Информер.

У тужилаштву за Танјуг кажу да ће оштећеној бити додељен статус посебно осетљвог сведока, као и да ће тужилаштво наложити све радње предвиђене законом, ради прикупљања информација и обасвештења ради утврђивања има ли елемената кривичног дела.

Оштећена И.Р. данас је кривичну пријаву поднела у присуству својих пуномоћника, адвоката Драгослава Љубичановића и Јоване Турковић.

У кривичној пријави, поред осталог се наводи да је Јован Теодосић око 2 сата после поноћи 4. децембра 2019. године у хотелу “Црни врх” на Дивчибарима у соби у којој је оштећена у то време, током пробног рада хотела живела, покушао да је обљуби употебом силе и претње да ће угрозити њен телесни интегритет.

Након тога покушаја, он је оштећеној рекао да ће то чинити сваке ноћи, а она је, услед преживљеног догађаја претрпела психичку и физичку трауму.

Због тога, како се наводи у пријави није смела одмах да иступи и поднесе кривичну пријаву против осумњиченог, који се према њој и према другим запосленима понаша као “силеџија”.

Јован Теодосић је власник и директор привредног друштва Спорт Агент ДОО Београд, у склопу којег послује хотел „Црни врх“ на Дивчибарама, а у ком је И.Р. радила као запослена у рачуноводству.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс