Православље

УКАЗАО СЕ КРСТ У ЏАМИЈИ: Светлео је јако, верници су мислили да је то Божији знак, ЧУДО ЈЕ ИЗЛЕЧИЛО ЉУДЕ!

Фото: Pixabay.com

У једној од џамија у Насарави указао се крст што је стотине присутних верника шокирало, а многи од њих су то сматрали чудом. Главни имам џамије је потврдио да је распеће виђено у џамији и назвао је то „знаком од Бога“.

Стотине верника били су изненађени чудном појавом крста, што их је натерало да се моле за опроштај и благослов. Крст који је симбол хришћанства, био је осветљен на земљи у непоредној близини џамије. Хаџара Хусаини је изјавила да је она прва видела светлост у облику крста у среду 28. септембра, а њена мајка је потврдила чудну појаву и истакла да се њена ћерка уплашила и вратила кући.Мухамед Илиасу који је главни има Асакио централне џамије, рекао је да је појава крста Божији знак и истакао да је „Исус такође Божији пророк“. Неки од верника су ову појаву анализирали као „знак помирења у друштву“, једна верница је тврдила да је излечена када је посетила џамију.

– Била сам на операцији пре две године и почеле су промене у мом телу. Молила сам се пред крстом и сада сам излечена – рекла је Грејс Ејз.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Telegraf.rs