Регион Србија

Ужас! МУЗИЧАР ИЗ СРБИЈЕ УПУЦАН НА СВАДБИ: Сват током весеља ПОТЕГАО САЧМАРУ па тешко ранио Драгослава (32)

Припадници Полицијске станице Србац у Републици Српској ухапсили су Милета Ковачевића (24) из тог града због сумње да је претходне ноћи на свадби упуцао музичара Драгослава Бучића (32) из Лознице.

Портпарол ПУ Градишка Весна Вучић је рекла да је ухапшени М.К. осумњичен за изазивање опште опасности. Након рањавања држављанин Србије је превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске на лечење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Полицијској станици Србац је у 2.15 сати пријављено да је у просторије здравствене установе у тој општини довезена особа са повредама леве натколенице које је задобила од ватреног оружја. Полиција је по пријави утврдила да постоје основи сумње да је М.К. из Српца у месту Повелич употребом ватреног оружја нанео повреде тој особи – појаснила је Вучићева.

Ковачевић је према незваничним информацијама Срне био на свадби и након завршеног весеља испред своје куће узео сачмару да испали који метак. Због нестручног руковања уместо у ваздух Ковачевић је хитац испалио у правцу шатора где су седили музичари и том приликом Бучић је рањен у ногу.

О овом догађају обавештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се у редовној процедури против особе Ковачевића достави извештај о почињеном кривичном делу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Српскаинфо