Србија

ВУЛИН ТВРДИ: “Искази Миљковића и Беливука преносе се у деловима да би што дуже НАПАДАЛИ Вучића и мене” Ово је циљ!

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас гостујући на “Пинку” да одређени медији исказ месара и касапина Марка Миљковића преносе у деловима, како би могли што дуже да нападају председника Вучића и њега.

– Напали су председника Александра Вучића и мене и против нас је све дозвољено – рекао је министар Вулин у јутарњем програму ТВ “Пинка”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Знали смо да ће лагати и нападати нас, знали смо кога ће нападати, наравно председника Вучића и мене. Прво су почели да шаљу поруке да се опаметимо, да они ето неће говорити о нама, као да имају шта да кажу, али ево пошто се нисмо опаметили, сада ће они све да испричају – рекао је министар Вулин.

Према исказу Миљковића, како је навео министар, председник Вучић и он сарађивали су са њима, а кућа у Ритопеку припадала је њему лично.

– Да смо имали икакве везе са њима ми ово не бисмо смели да радимо, не бисмо смели да их похапсимо. Како бисмо смели да уђемо и да их разбијемо, а да смо имали било какве везе са њима. Похапсили смо их, иду на доживотну – рекао је министар Вулин.

Према његовим речима, сада се медијски нападају он и председник на основу изјаве криминалца и убице, који је рекао да је он власник куће у Ритопеку, кланице где су убијали људе.

– Миљковић још каже да сам рекао да је кућа одлична и да не улазе у гаражу у коју само ја треба да улазим. А у тој гаражи је тајна соба кланица, где су убијали жртве, дакле ја сам све то радио, он није – казао је министар Вулин

Министар Вулин је додао да се искази Миљковића и Беливука преносе парцијално, у деловима, како би неки новинари, политичари, аналитичари дуже времена и у више наврата могли да нападају председника Вучића и њега.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс