Србија

Безобразлуку нема краја! “Нови Пазар НИЈЕ Србија!” СКАНДАЛОЗНА изјава Садика Хасановића након забрањеног уласка у нашу земљу

Финалиста “Звезда Гранда” Садик Хасановић из Сребреника наставља да провоцира Србе, па би сада да нам отцепи и део територије.

Након што му је 2. августа забрањено да уђе у Србију, певач каже да није ни покушавао да дође у нашу земљу већ у свој Нови Пазар, пише “Информер“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Срамота је што ми је забрањен улазак у Србију, али имам ја моју Босну и мој Санџак. Ништа ми више не треба. Истина је да сам 2. августа покушао да пређем гранични прелаз са Србијом, али да бих дошао до Новог Пазара, а не у Србију. Не занима ме што је Нови Пазар званично део Србије, ја Нови Пазар гледам као мој Санџак. Ако ни ту не могу, ја ћу отићи у црногорски део Санџака и тамо певати – рекао је Садик за Информер и додао:

– Ја сам то што јесам и не стидим се тога. Не капирам због чега би требало да ми буде жао? Па шта ако сам певао о Насеру Орићу? Имам право да славим Орића. У песми “Ој, Насере, сребренички сине” нема ништа увредљиво – истакао је певач.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер