Србија

БЈЕЛОГРЛИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН ИЗЛАСКА ИЗ ПРИТВОРА: Глумац открио шта се десило, ово је његова прва изјава

Драгану Бјелогрлићу решењем Основног јавног тужллашта у Нишу након саслушања укинута је мера задржавања и пуштен је да се у даљем току поступка брани са слободе, сазнаје „Блиц“. Он је одмах дао изјаву по изласку из Тужилаштва.

У провм обраћању по изласку захвалио се људима из тужилаштава и дивним полицајцима Ниша.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Увек сам се питао зашто волим овај град и схватио сам да и у најтежим тренуцима да је овај град уз мене. Ја им се захваљујем што су били професионални, захваљујем се Тужилаштву што нису подлегли притисцима, што су професионално и људски урадили овај посао, и што су ми дали могућност да објасним шта се заиста десило. То што се заиста десило није ништа од онога што су писали режимски таблоиди. Жао ми је што сам насео на грозне провокације господина Антонијевића које трају више од годину и по дана. Жао ми је што се господин Антонијевић појавио, не знам зашто, баш у тренутку када сам имао две величанствене премијере, жао ми је што нисам издржао да ја достојанствено игноришем те његове грозне провокације што сам дозволио да ово баци сенку на ова два битна догађаја који су били у Нишу. Жао ми је што сам то и урадио – рекао је Бјелогрлић, а на питање новинара да ли се враћа на филмске сусрете одговорио је: „Ако добијем награду“.

Бјелогрлићев адвокат Горан Драганић је истакао да код Бјелогрлића вештачењем нису нађене никакве психоактивне супстанце нити никакве недозвољене количине алкохола.

– На снимку се видело да није постајао никакав мучки напад с леђа. Апсолутно све је утврђено са данашањим информацијама и данашњом одлуком Основног јавног тужилаштва – рекао је Драганић, Бјелогрлић је додатно појаснио шта се десило:

– Ја се уопште нисам упутио ка њему, то зна хотел „Амбасадор“, ја сам кренуо у WЦ, на његово добацивање сам реаговао.

Након тога је глумац у друштву брата Горана који је дошао данас у Тужилаштво сео у приватни аутомобил и отишао.

Извор: Блиц