Свет

БРУТАЛНА ОСВЕТА: Силовао јој је и убио ћерку (5) а онда је мајка узела ствар у своје руке и педофилу одсекла…

Pixabay.com

Мајка се одлучила на суров потез из освете

Веронике Маквена (25) из Јужне Африке оптужена је за покушај убиства заједно са сестром Ноколо Манели и породичним пријатељем Сиабонгом Пакаде због напада на мушкарца након што је у јавном тоалету пронађено тело њене ћерке Шантел.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је оптужена да му је одсекла пенис након што је тај мушкарац осумњичен да је силовао и убио њену петогодишњу ћерку.

Ужасни злочин догодио се 2019. године, а суђење мајци је још увек у току. С друге стране, мушкарац још увек није ухапшен. Његов ДНК узорак је узет, али још увек није упоређен са оним нађеним на телу несрећне девојчице.

Адвокат Фундиле Матото, који је пристао да заступа жене без накнаде након што је случај привукао националну пажњу, не негира да се напад догодио, али је рекао да оптужбе треба смањити.

Шантел је нестала из свог дома у Порт Елизабету у августу 2019. године, док су Маквена и њена сестра отишле у продавнице и назад. Продавница је била удаљена.

Кад су стигле кући, било је мрачно и Шантел, коју су оставили у друштву пријатеља, нигде нису виделе. Маквена је рекла да је провела целу ноћ у потрази за петогодишњакињом, али да нису могле да је пронађу.

Њено крваво тело на крају је пронађено у јавном тоалету, и покренута је полицијска истрага.

Мушкарац у раним 20-има који је породици био познат одведен је на ДНК тестирање, али полиција је рекла да га не могу ухапсити док не стигну резултати. Међутим, према писању медија, тестирање није обављено до данас.

Отприлике месец дана касније Маквена, њена 25-годишња сестра и 24-годишњи породични пријатељ, наводно су се сукобили са тим мушкарцем, рекавши да је одговоран за девојчину смрт. Након тога, они су оптужени да су му одсекли пенис.

Тај мушкарац је одведен у болницу, а такође је подвргнут успешној операцији поновног спајања пениса.

Пред суђење, Маквена је рекла:

– Кад је Шантел пронађена, срце ми је потонуло, била сам сломљена. Моје ћерке више нема. Док смо је тражили током ноћи, она је лежала у том хладном тоалету. Била сам сломљена, још увек јесам – испричала је потресена мајка.

Извор: srbijadanas.com