Србија

ГЕНЕРАЛ ДЕЛИЋ ОПЛЕО ПО ВУЧИЋУ: “Имамо лудака на челу државе, цео народ је у опасности!” (ВИДЕО)

Та странка почива на једном човеку, то је кула од карата. Он се бори. Никад не бих био у његовој улози. Задужио је свој народ тако да ако буде почео да враћа тај дуг, зна се где ће завршити, на некој доживотној робији. А чак и стотину доживотних робија је мало за ово што је он урадио сопственом народу – каже генерал Божидар Делић о лидеру напредњака Александру Вучићу и његовој Српској напредној странци.

Овако говори генерал Делић, дугогодишњи сарадник Александра Вучића и актуелни заменик председника у покрету “Љубав, вера нада”. Он био је гост емисије “Без устручавања” у којој је изнео мишљење о председнику Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја човека лично знам, толике године смо били заједно и он је једноставно био склон томе и имао те одређене, да кажем, психичке проблеме. Имао је једноставно урођени осећај ниже вредности. Такви људи су опасни када дођу у позицију. Кад имаш лудака који шета улицом, он је опасан за људе које среће непосредно, али када имаш лудака на челу државе – е онда је то опасно по цео народ и по опстанак те државе – рекао је Делић.

Иначе, Делић је бивши функционер Српске радикалне странке (СРС), био је и члан Српске напредне странке (СНС), а прошле године је са Немањом Шаровићем основао покрет “Љубав, вера и нада”. Како су рекли раније, њихов циљ није само рушење актуелног режима, већ пре свега “уређивање система државе”.

Извор: Директно.рс