Регион

ХОРОР! Тело детета (4) пронађено у аутомобилу: Наложена обдукција!

Аутомобил у којем је пронађено тело налазило се у дворишту породичне куће

Тело четворогодишњег детета пронађено је у аутомобилу у дворишту породичне куће у месту Доња Пискавица, засеок Драгичевић, потврђено је Срни у Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тело детета, рођеног у Немачкој, пронађено је јуче око 16.30 часова, а увиђај на лицу места обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Синиша Марковић са полицијским службеницима бањалучке Полицијске управе.

Ради утврђивања тачног узрока и околности смрти детета, дежурни тужилац је наложио да се изврши обдукција која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске, те да се предузму све истражне радње и мере.

Како пише Српскаинфо, позивајући се на неименовани извор, дете је дуже времена остало само у аутомобилу, а услед великих температура које су јуче биле оно је преминуло.

– Јуче је температура ваздуха досезала и до 36 степени, а можемо рећи онда да је у ауту било и скоро дупло више. Још се не може рећи колико је дуго дете било у возилу, али то је било кобно за њега – рекао је извор Српскаинфо.

 

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс