Спорт

Једна ствар је привукла пажњу! НАВИЈАЧИ ЗАБРИНУТИ ЗА НОВАКА: Шта се дешава са његовим оком? Ђоковић је овакав ПРОБЛЕМ већ имао!

Новак Ђоковић најбољи тенисер света стигао је у Њујорк где ће учествовати на предстојећем УС Опену.

По слетању на аеродром једна његова фотографија привукла је много пажње и забринула навијаче.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме на фотографији је приметно да је лево око Новака другачије у односу на десно, као да је полузатворено.,што је упалило је аларм код најватренијих навијача српског играча на друштвеним мрежама

Било је оних који су сматрали да је можда у питању нека мања инфекција, а сви су подсећали да Србин често носи сочива.

„Шта се дешава са његовим левим оком? Мислим, јасно је да не утиче на његов тенис, али ме занима“, написао је један корисник.

Није прошло дуго, а стигао му је одговор.

„Добро запажање… Али ‘селфи’ је на аеродрому након дугог лета и није меродаван да се било шта дијагностификује. Сигуран сам да свако од нас има чудан селфи… Видећемо ускоро или нешто касније…

Расправа је у међувремену букнула па су неки тврдили да то није опасно стање, а називали су то стање птозом. Птоза најчешће подразумева спуштање очног капка.

Иста фотографија са аеродрома је многе забринула, али су сви приметили слично и на снимку који је објавио Васек Поспишил током тренинга са Србином пред УС Опен.

Није ово први пут да се дискутује о оку Новака, прошли пут је велику пажњу привукла једна фотографија из Дубаија почетком прошле године.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс