Србија

ЈЕЛЕНА БУРНО РЕАГОВАЛА НА ПРИЧУ ДА ЈЕ МАРИЈА КАРАН МУВАЛА НОВАКА: Омакло му се да се ЗАГЛАВИО са МНОМ!

Супруга тенисера Новака Ђоковића, Јелена, први пут је проговорила о наводним аферама свог мужа.

Наиме, Јелена годинама није имала коментар на медијске натиписе и повезивања Ђоковића са познатим дамама, али изгледа да су јој најновија писања медија, била кап која је прелила чашу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она се обратила својим пратиоцима демантујући гласине.

– Ако не демантујеш лаж јер немаш одговор на глупост и просто не бавиш се тиме, за новинаре се то рачуна као зелено светло да наставе да те провлаче по новинама и од тебе праве дворску луду. После 15 година писања о аферама са сваком девојком из нашег заједничког друштва, сада нас толико добро знају као пар да знају да сам чак и љубоморна без речи и дела (јер наводно то се не види, али они знају или имају поуздане изворе). А наравно, кад не демантујеш глупост она аутоматски постане мамац за будуће објаве о сада већ бившим љубавима… Јер тако се поштује лик и дело једног младог успешног спортисте из наше земље. Омакло му се да је са мном све ове године. Много више кликова доносе афере – написала је госпођа Ђоковић на свом Инстаграм налогу.

– Живимо у временима када човек стварно мора да се запита шта чита и коме верује. Сва та мрачна енергија која улази у нас док читамо вести испуњене неистином и обманама зарад контроле, страха и самим тим профита не може да никога инспирише на добра дела. Знамо да је стуб сваког здравог друштва породица, па зар је могуће да медије користимо као средство да је оцрнимо и пољуљамо?! Јел то рецепт за успех или пропаст једног друштва? Ви просудите – закључила је Јелена.

Извор: Курир.рс/С.М.