Србија

ЛАЗАНСКОГ СУ ВОЛЕЛЕ МНОГЕ А ОНА МУ ЈЕ РОДИЛА СИНА: Супруга Тамара је Црногорка украјинске крви, а тетка му је…

Код куће једем што супруга спреми, углавном кувану храну са много поврћа. Иначе, моји оброци су прилично обилни, обожавам рестован кромпир са блитвом. Волим и свежу рибу – рекао је једном приликом

БЕОГРАД – Иако су га повезивали с бројним лепотицама у бившој Југославији, Лазански се само једном женио и о својој супрузи Тамари ретко говорио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Као круна њихове љубави 1990. године родио се син Александар.

– Она је дивна, прелепа жена. Моја Бјелопавлићка из Црне Горе, имала је украјинске крви. Предивна жена – рекла је Весна да Винча поводом смрти пријатеља Мирослава Лазанског.

Ко је био Лазански

Мирослав Лазански рођен је 18. септембра 1950. године у Карловцу у Хрватској. Дипломирао је на Правном факултету у Загребу. Отац Владимир био је војно лице, а најпознатији члан фамилије му је тетка – Биљана Плавшић. Никад није пио, пушио, живео је мирно и повучено.

Лазански, иако је ретко говорио у породици, једном приликом када су га медији питали где и с ким ће дочекати 2020. годину, одговорио је следеће:

– Чекам да ми фамилија дође овде. Син Александар ради у Београду, жена Тамара исто има неке своје послове тамо, али верујем да ће доћи. Сви кажу да је Москва најбољи град на свету за дочек Нове године. Иначе, фасцинира ме како сте га изградили. Чисто је, уредно, невероватно!

Ја сам задњи пут био пре четири-пет година у Москви и отад се све променило. Отишао сам пре неки дан у Москва Сити и рекао, ово је Менхетн. Ја не знам зашто Руси иду у Њујорк кад имају Менхетн овде. Ко хоће да има високе небодере, солитере, да гледа целу Москву – све имате овде, рекао је тада Лазански.

Многи пријатељи опростили су се од Мирослава Лазанског, а међу њима је и Сузана Манчић:

– Живети часно, поштено, витешки… Бити храбар на речи и на делу. То је био Мирослав Лазански. Последњи поздрав и саучешће породици – написала је на Инстаграму и опростила се од њега.

Подсетимо, амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански изненада је преминуо у 71. години у свом дому у Београду од, како незванично сазнајемо, последица срчаног удара.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– Годинама сам био члан жирија за избор за мис. Размишљао сам једно време да поднесем оставку на ту позицију, али онда сам помислио – кад је Тито могао да до краја живота буде на челу државе, што ја не могу да дајем једном годишње свој глас за мис. Држава се распала, али лепота је вечна, тако је и жири вечан – рекао је једном приликом у шали Лазански, али озбиљно тврдећи да његов глас, један од једанаест, скоро увек припадне плавој лепотици. Према његовом укусу – плавуше су биле женственије.

У једном од интервјуа говорио је о начину исхране, када је рекао да нема никакве рецепте за посебно здраву храну, и да једе нормално све што се може купити у обичним самопослугама или на пијаци.

– Код куће једем што супруга спреми, углавном кувану храну са много поврћа. Иначе, моји оброци су прилично обилни, обожавам рестован кромпир са блитвом. Волим и свежу рибу – рекао је он тада.

Извор: Курир.рс/Блиц