Србија

МАРИЋ ШОКИРАО СРБЕ: Кад је пропала мафија, пропала је и Србија! А ОНДА ЈЕ УСЛЕДИЛА ПРИЧА О АРКАНУ!

Фото: Јутјуб

Новинар Миломир Марић, један од највећих познавалаца српског подземља током више деценија, шокирао је гледаоце ТВ Хепи тезом да је Србија пропала када јој је пропала мафија!

Гости у јутарњем програму ТВ Хепи су новинари Љубинка Милинчић и Жарко Ракић, али је Марић на почетку емисије „узео слово“ и открио непознате детаље о животу Жељка Ражнатовића Аркана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Повод за Марићев монолог о српској мафији и криминалу је писање медија да је управо Аркан стврио Пинк Пантере.

– Морам да кажем да то није тачно, Аркан није имао среће са јувелирницама. Пљачкао је банке јер је волео да троши на коцку, по милион, два, али са јувелирницама није ишло. Приликом једне пљачке јувелирнице са Браном Мићуновићем и Гишком (Ђорђе Божовић, прим. аут.), онеспособили су чувара, али се човек пробудио када су кренули да одлазе са пленом. Надљудским напорима тај чувар је подигао металну кутију и ударио Аркана у главу, и од тада је Аркан имао смањен фонд речи. Тако је настала легенда о најпознатијој српској празној глави – рекао је Марић.

У свом стилу наставио је да објашњава како је Србија пропала јер јој је пропала мафија.

– Српска мафија је некад држала Франкфурт, Париз, Штокхолм, а онда се све то изгубљено, посао су преузели Албанци. Спрска ствар је пропала кад јој је пропала мафија и ми сада морамо да увозимо мафију – нашалио се Марић, а на Ракићеву констатацију да, ако је то тако, онда је Црна Гора далеко испред Србије.

– Увек је црногорска мафија газдовала у Београду, али срамота је да ми морамо да увозимо мафију. Ко би рекао да ће два села на уласку у Котор владати Србијом. Па то је срамота – иронично је констатовао Марић алудирајући на моћне криминалне кланове – шкаљарски и кавачки.

На крају ове теме, у којем су гости у студију углавном слушали Марићево „предавање“, познати новинар још једном се нашалио:

– Једино мафија може да рехабилитује Србије.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс