Србија

Медији преносе! ЕВО У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ЛАНЕ ГУТОВИЋ: Мрежама се шири лажна вест да је УМРО а ово је истина

МОНДО сазнаје у каквом је стању глумац Лане Гутовић.

Друштвеним мрежама проширила се вест да је глумац Милан Лане Гутовић, који је већ неко време у болници, преминуо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

МОНДО сазнаје да је глумац, срећом, и даље жив и налази се на ВМА, али да је у врло озбиљном стању. У четвртак је био прикључен на респиратор и његово стање се прати. Нисмо успели да добијемо информацију да ли је и даље на респиратору, или је са њега скинут.

Глумац је пре седам дана хитно примљен на Војномедицинску академију, где се налазио на интензивној нези. У току јучерашњег дана је прикључен на респиратор.

Гутовић се раније огласио из болнице и кратко поручио: „Ваљда ћу бити боље“.

Гутовић се данима пре него што је примљен у болницу осећао лоше и тада је већ био на прегледу у овој клиници, али због других већих здравствених тегоба.

Када је примљен на ВМА глумац је имао проблеме са дисањем, али су сви тестови показали да нема ковид. Ипак, њему је тада урађен и хитан скенер, а прикључен је и на кисеоник.

Његов колега Драган Маринковић Маца раније се огласио и на свом Инстаграму навео да се глумцу здравствено стање погоршало.

„Не дај се… Ноћас пребачен на интензивну негу… Стање му се погоршало… До победе колега“, написао је Маца, након чега се огласила и глумица Лидија Вукићевић и послала поруку „Лане, издржи, волим те“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Мондо

Ознаке