Регион

Настао хаос! ОПОЗИВ МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Недостојан своје функције, расуло у Црној Гори

Парламентарна већина каже – Мило недостојан функције коју обавља због својих позива усмернеих против СПЦ, на поделе и мржњу.

После скандалозних изјава Мила Ђукановића, његовог позива на нова дељења и сукобе, Социјалистичка народна партија “упућује иницијативу парламентарној већини на покретање поступка за опозив човека, који показује да није достојан вршења ове функције“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Очигледно кршење Устава од стране тренутног председника Црне Горе довољан је разлог да коначно сасечемо политику подела, мржње и сукоба у Црној Гори, коју персонификује Мило Ђукановић. Неспорно је да држава може обезбедити све неопходне услове да Српска православна црква оствари уставом загарантована права, као што је неспорно да Мило Ђукановић није достојан функције председника Црне Горе.
Његово понашање и његова последња изјава су још један доказ да он није председник свих грађана, него само своје превазиђене ДПС политике“, тврде из СНП, из које напомињу да Ђукановић сваким даном показује страх за себе и своје сараднике који су опљачкали и уништили Црну Гору, а који морају одговарати пред независним тужилаштвом.

-Да закључимо, СНП је за опозив Мила Ђукановића и наше потписе имате на столу, понуда је једне од чланица парламентарне већине.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости/Ало