Регион

Није добро! ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА ЦЕЛУ ЗЕМЉУ: Милан Кнежевић саопштио лоше вести за Црну Гору

Фото: Јутјуб

Један од лидера Демократски фронт Милан Кнежевић је у изјави за Побједу казао да до сада разговора између њих и Демократа није било – ни званично ни незванично

“Ја остајем и даље при ставу да треба наћи рјешење унутар парламентарне већине, а мислим да је оно на релацији Демократа и ДФ-а у овом тренутку. Послије тога би онда вјероватно било лакше уприличити састанак свих представника партија власти”, истакао је Кнежевић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Додао је и да нису добили никакав позив од Демократа, те да су они иницијативу показали.
“Ја сам са својим јасним ставом о томе да треба разговарати послао и јасну поруку да смо ми вољни да, око сваке проблематике која компликује парламентарну и кризу у извршној власти, покушамо да нађемо рјешење”, нагласио је један од лидера ДФ-а.

Њихови захтеви су, рекао је, јасни и познати, а да ли ће прихватити одређене модалитете како би се постигао договор није могао да одговори.

“Ми сматрамо да је озбиљна парламентарна и криза у влади, тако да су неопходни неки радикални резови који ће заштитити интересе грађана који су нам дали подршку 30. августа. И вјерујем да су колеге у парламентарној већини тога свјесне, јер је један од закључака са посљедњег састанка био да је статус кво неодржив”, поручио је Кнежевић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/Побједа