Србија

НИКО НЕ ЗНА О ЧЕМУ СЕ РАДИ: Јаке полицијске снаге опколиле центар Београда

Испред зграде „Политике“ у Македонској улици током целог поподнева стоје полицијски аутомобили и комбији у који се повремено пакују уметничке слике, али у МУП репортерима Нова.рс нису знали да кажу о чему се ради.

Како сазнајемо на лицу места, полицијска возила – два бела и један тегет комби – паркирани су испред „Политике“ сатима, заједно са једним полицијским џипом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Цело поподне гледамо шта се дешава, а уочили смо бели комби који повремено долази да се натовари уметничким сликама и одлази, а затим се враћа и то се понавља çело поподне. Ко зна колико слика су до сада однели. Неки причају и да је неко ухапшен, али ја то нисам видео тако да не могу да тврдим“, каже нам младић из оближњег кафића.

Екипа нашег портала сазнала је на лицу места од припадника МУП да се слике износе из зграде Задужбина „Рихарда Фрелиха“, а на лицу места су припадници Управе криминалистичке полиције.

О чему се тачно ради и о каквим уметнинама, као и то због чега се оне преносе уз пратњу полиције, нису хтели да нам кажу, већ су нам рекли да се обратимо Сектору за медије и комуникацију МУП из ког су нам, подсећања ради, казали да још немају информације, иако су јаке полицијске снаге на лицу места цело поподне.

Извор: Нова