Србија

ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ УСПЕХ СРБИЈЕ, АЛИ ТО НИЈЕ СВЕ! Председник Вучић се хитно огласио и обрадовао све грађане!

Председник Србије Александар Вучић прославио је највећи спортски успех у историји Србије, освајање девет олимпијских медаља на Играма у Токију

Вучић се обратио грађанима на Инстаграму, честитавши свим учесницима ОИ, којима је обећао да ће због великог економског напретка Србије, земља још више улагати у спорт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уз честитке нашим фантастичним спортистима, златним ватерполистима, Милици, Јовани, уз честитке нашим бронзаним одбојкашицама, свима који су нам донели медаље, али уз честитке и свима који нису донели медаље, а свим срцем су се борили за нашу Србију, хоћу да кажем да су нам ово најуспешније Олимпијске игре и највећи успех спортски свих времена који је Србија остварила у својој историји – рекао је Вучић и онда донео сјајне вести:

– Али да се не бих китио њиховим перјем и њиховим успесима, наш посао је био само да им обезбедимо добре услове, да обезбедимо пристојне награде. Желим да укажем на нешто што је много важно и због чега ће бити још улагања у спорт у будућности. У првих седам месеци ове године имамо прилив директних страних инвестиција од 2.072.000.000, било је прошле године 1.549.000.000, дакле сад је за 30 одсто више. То је добар знак, то је добар сигнал, српска економија напредује и Србија иде напред. И биће још улагања у спорт. Живела Србија!

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс