Србија

ПИЈАНИ СИН БОГАТАША ИЗ ТЕМЕРИНА ПРЕГАЗИО ПАР И УБИО ДЕВОЈКУ! Мештани кажу да је БАХАТИ ВОЗАЧ ЏИПА и раније ДИВЉАО за воланом

Огњену К. (29) из Темерина одређен је притвор до 30 дана због сумње да је у ноћи између суботе и недеље на Београдском кеју у Новом Саду „ренџ ровером“ налетео на Милицу Милићевић (28) и Зорана Јанковића (23), који су били на скутеру. Од силине ударца девојка је преминула, а младић је тешко повређен!

– Окривљени је саслушан у Вишем јавном тужилаштву. Притвор му је одређен због постојања околности које указују на опасност од бекства, постојања околности које указују да ће окривљени ометати поступак утицањем на сведоке, као и постојања могућности да ће окривљени, у кратком временском периоду, поновити кривично дело – каже извор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мештани Темерина при помену имена, а посебно презимена ухапшеног возача не желе да говоре, како кажу, из страха, понављајући он је „Цицков син“!

Организовала филмски фестивал

Све што је Милица започела, завршићемо

У Новом Саду влада неверица због погибије Милице Милићевић, која је била студенткиња Академије уметности. – С тугом и болом се опраштамо од наше Милице Милићевић. Фестивал је остао без главне продуценткиње, али оно што је тужније, остали смо без наше другарице, колегинице и саборкиње. Филмски фестивал Обнова је са Милицом започео велике пројекте и племените идеје, а сада када је теже него икад, у обавези смо да све што је започето доживи свој дан. Милица нам је дала много енергије и љубави, и зато обећавамо да ћемо наставити с реализацијом свега што смо заједнички осмислили – пише у опроштајној поруци потписаној са „Тим Обнова“.

– То је породица имућнија у Темерину и Бачком Јарку. Поседују две-три бензинске пумпе и још неколико приватних фирми. Не знам тачно шта, али знамо да имају. Дотичног момка већ смо виђали како несавесно вози и како дивља за воланом. Да ли је тачно или не, нисам сигуран, али кад се ово десило, чуо сам да Огњен живи негде у иностранству, ваљда у Канади, и да се тамо бави неким приватним послом, а да је сад дошао на годишњи одмор. Али ту се мало ограђујем, кажем да сам то чуо, а за остало гарантујем – каже мештанин који је желео да остане анониман.

Подсетимо, пошто је отпозади ударио мотор, Огњен К. није се зауставио, већ је побегао. Ухапшен је неколико сати касније и тада му је измерено 1,8 промила алкохола у крви. Зоран Јанковић, дечко погинуле Милице, који је у несрећи тешко повређен, јуче је за Курир испричао да је осетио страховит ударац и да су одлетели 30 метара.

Извор: Курир.рс/ С. С.