Србија

„ПОКУШАЛА САМ ДА ЗАШТИТИМ СНАХУ!“ Горан скоро насмрт претукао супругу, а онда почео да ТУЧЕ и рођену МАЈКУ

Мајка насилника хтела да одбрани снаху, па је и њу претукао

Мештанин села Заблаће (30) претукао је у ноћи између недеље и понедељка своју супругу и том приликом јој нанео тешке повреде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Само молим Бога да ми преживи снаха коју је нажалост мој син Горан ноћас претукао скоро насмрт. Тако почиње исповест мајка насилника Стоја Вучковић из Заблаћа код Чачка.

Према њеним речима Горан ће највероватније након задржавања које му је одређено бити спроведен на лечење у надлежну установу затвореног типа.

– Није се слагао са супругом, али су наставили да живе скупа јер имају четворо деце – каже Стоја.

Кроз сузе прича да је њен син ноћас крвнички тукао супругу Николију, а када је хтела да одбрани снаху почео је да удара и њу.

– Нисам хтела да се мешам у њихов брак, а и приликом претходног инцидента од сина сам добила два шамара – огорчено наводи.

Стоја каже да није била способна да у својој кући и дворишту гледа хороре које је Горан изазивао, углавном, у алкохолисаном стању, а да не реагује.

– Синоћ су били на весељу, а кад су дошли почела је свађа и туча. Његово насиље и поступке не оправдавам и морала сам да заштитим снаху. Сасвим је сигурно да је Горан психички нестабилна личност без обзира на алкохол – испричала је Стоја.

Каже да је тренутно велики напор одгајати четворо деце јер има и другог и то болесног сина на својим плећима.

– Имају две девојчице и два дечака. Верујте, немам више снаге да причам, јер нисам спавала целу ноћ, данас чувам унуке, а ни сама не знам колико сам удараца по ногама добила од Горана – закључила је Стоја Вучковић додајући да су јој у Центру за социјални рад обећали помоћ за десетак дана.

Комшије су скоро занемеле.

– Ово је леп и богат крај, сви се углавном баве пољопривредом и имају услове за пристојан живот. После случаја Кривокућа и ово да се догоди. Само да Николија преживи и буде са својом децом – сагласне су комшије, али нико од њих није именом и презименом хтео да се представи.

Према речима извора из полиције, њихова служба је небројено пута интервенисала због насиља у овој породици.

– Њему треба одредити дугу затворску казну, а потом лечење – каже извор из Полицијске управе Чачак.

Горан Вучковић, подсетимо, претукао је ноћас своју супругу тако што је узео мотку на којој је био ексер и ударао је до изнемоглости. Несрећна жена је била тотално дезорјентисана и голу су је довезли на Ургентно одељење чачанске болнице одакле је пребачена на интензивну негу.

Извор: Курир/srbijadanas.com