Регион

Потпуни хаос у Црној Гори! КРИВОКАПИЋ САЗВАО СЕДНИЦУ ВЕЋА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ! Ево шта се дешава!

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић сазвао је за понедељак 23. август седницу Већа за националну безбедност, потврђено је Спутњику. На дневном реду је једна тачка: Анализа актуелне безбедносне ситуације у Црној Гори

Председник Одбора за одбрану и безбедност Скупштине Црне Горе и члан Већа за националну безбедност Милан Кнежевић недавно је позвао председника Владе Здравка Кривокапића да „колико сутра сазове седницу Већа за националну сигурност, на којој би затражили од Миливоја Катнића да одмах ухапси Веселина Вељовића због позива на рушење уставног поретка и најаве грађанских сукоба“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чланови Већа за националну безбедност су премијер Здравко Кривокапић, Дритан Абазовић, потпредседник Владе Црне Горе, Сергеј Секуловић, министар унутрашњих послова, Оливера Ињац, министарка одбране, Милојко Спајић, министар финансија и социјалног старања, Ђорђе Радуловић, министар вањских послова, Дејан Вукшић директор Агенције за националну безбедност и Милан Кнежевић, председник Одбора за безбедност и одбрану Скупштине Црне Горе.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com