Свет

Потресан сусрет новинарке и деке са Евије расплакао Грчку (ВИДЕО)

Новинарка грчког ОПЕН ТВ-а Еуламбија Реви није успела да задржи сузе након разговора који је имала са једним старијом мештанином Галатсона на Евији. Њен телевијски прилог је привукао велику пажњу, а потресан призор погодио је бројне гледаоце широм света, преноси greekcitytimes.com.

Новинарка, која је пореклом са Крфа, проговорила је о интервјуу преко свог личног налога на Фејсбуку након што је на Твитеру добила стотине коментара. Свима се захвалила на коментарима које је добила и на љубави коју су јој слали људи са свих страна.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Нека сва ова љубав доведе до тога да дека има бригу која му је потребна од државе и његове породице, који су га, како сам касније сазнала, напустили“, написала је она, преноси greekcitytimes.com.

„Што се мене тиче, радила сам свој посао, као и многе изванредне колеге. Понекад се и ми сломимо, јер су и новинари људи. Хвала вам“, додала је она.

„Колико знамо, полиција је дошла и одвела га, а сада је у рукама државе која ће бринути о њему. Он је човек који живи сам и суочава се са озбиљним животним проблемима. Надам се да ће држава стати уз њега јер је он човек који је много претрпео“, рекла је новинарка.

Грчки медији су пренели да је дека пришао новинарки и, тешко говорећи, испричао како покушава да кућу данима заштити од пожара.

Она му је понудила маску када је остао без даха, а затим му је понудила и помоћ да напусти Евију и оде у Атину, преноси neakriti.gr.

Дијалог је текао овако:

„Морате отићи, стигло је нарађење о евакуацији“.

„Сутра ћу отићи, отићи ћу у Атину“.

„Сада мораш да одеш“.

„Како, где да идем?“

„Дођите, повешћемо Вас“.

Старац јој се захвалио и бризнуо је у плач. Расплакала се и новинарка

Извор: Нова