Србија

Сјајна вест! ОВО НИКО НИКАД НИЈЕ САЊАО! Председник Вучић послао снажну поруку!

Председник Вучић објавио сјајну вест.

Председник Србије Александар Вучић објавио је део свог излагања након састанка са делегацијом компаније Шандонг Хај-Спид Групе, који је одржан у суботу

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мостови нас спајају, а путеви воде у бољу будућност – написао је Вучић.

– За само три године моћи ћете да идете од Београда до Градишта за сат времена или од Београда до Голупца за сат и 15 минута. Ја мислим да то никад нико није сањао. Спајамо Србију са најлепшим делом Дунава, али и са једним од најлепших делова наше земље. Тиме развијамо овај унутрашњи део самог Дунавског коридора и ми овим градимо будућност за пожаревачки крај, за цео Браничевски округ али и за цео Борски округ – рекао је председник и додао:

– Дајемо додатну гаранцију за будућност где ћемо моћи да доводимо у Пожаревац инвеститоре, овим подижемо све наше туристичке капацитете. Мостови нас спајају, а путеви воде у бољу будућност.

Подсећања ради, председник Вучић је у суботу присуствовао потписивању Комерцијалног уговора о пројектовању и извођењу радова на изградњи државног пута 1. Б реда, деонице брзе саобраћајнице: ауто-пут Е-75 Београд-Ниш (петља „Пожаревац“) – Пожаревац (обилазница) – Велико Градиште – Голубац.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс