Србија

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА САДИКА ХАСАНОВИЋА РАЗБЕСНЕЛА СВЕ: Колеге му запушиле уста одговором

Садик Хасановић, финалиста „Звезда Гранда“ који је певао националистичке песме, враћен је са границе Србије где му је забрањен улазак.

Ову одлуку поздравила је цела Србија, а његов коментар да је хтео да иде у Нови Пазар који није део Србије, разбеснео је јавност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Срамота је што ми је забрањен улазак у Србију, али имам ја моју Босну и мој Санџак! Ништа ми више не треба. Истина је да сам 2. августа покушао да пређем гранични прелаз са Србијом. Али да бих дошао у Нови Пазар, а не у Србију! Не занима ме што је Нови Пазар званично део Србије, ја Нови Пазар гледам као мој Санџак! Ако ни ту не могу, ја ћу отићи у црногорски део Санџака и тамо певати – рекао је Хасановић, навео је Информер.

Његову изјаву осудили су многи корисници друштвених мрежа, фанови такмичења у којем је учествовао, као и бројне јавне личности.

Новопазарка, Емина Јаховић са поносом увек истиче да је њен родни град увек био део Србије.

– Емина увек са поносом говори о свом родном граду из кога долази и са задовољством увек истиче да је држављанка Републике Србије, једине државе у којој се Нови Пазар налази – рекли су из Емининог ПР тима за Курир.

Још једна Новопазарка, Елма Синановић прокоментарисала је Садикову изјаву.

– Дечко очигледно није учио географију. Ја живим у Новом Пазару који је саставни део Србије и ту нема никакве полемике – рекла је она.

Извор: Блиц