Србија

Србија у шоку! ВУЧИЋ ПРЕСЛИШАО СТЕФАНОВИЋА! Председник открио шта му је министар одговорио НА КЉУЧНО ПИТАЊЕ!

Председник Србије Александар Вучић открио је да се пре два дана чуо са министром Небојшом Стефановићем и да је са њим разговарао о спорној изјави да је ФБИ учествовао у истрази у случају Беливук.

Министар одбране, који је претходно водио ресор унутрашњих послова Небојша Стефановић је претходно говорио о томе како је ФБИ помога Србији у истрази против Вељка Беливука и његове криминалне групе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стефановић је тако ухваћен у лажи, о чему су Српски телеграф и Република први писали, пошто је са неколико страна стигао деманти о умешаности ФБИ у истрагу против Беливука.

И председник Вучић је говорио да ФБИ није имао никакве везе са истрагом против монструозног клана који је предводио Веља Невоља, а сада је открио и да је разговарао са Стефановићем на ту тему.

– Чуо сам се са Небојшом пре два дана и питао сам га какву је то улогу имао ФБИ у случају Беливук. Он ми је рекао „Па ја нисам ни рекао да је имао у случају Беливук“, него је мислио ваљда уопштено. Ја вам сада говорим шта је мени рекао, пошто у случају Беливук ФБИ није имао никакву улогу, већ су све урадили МУП и БИА. Накнадно при отварању телефона, прво су МУП и Биа отворили и прве фотографије које су показане, то су биле наше фотографије, све смо сами урадили, а касније смо имали подршку сестринских европских служби – рекао је Вучић одговарајући на питања после обиласка радова на новом Клиничком центру србије у Београду.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс