Србија

Србија у сузама! ЕВА РАС ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ ЛАНЕТОВЕ БОЛЕСТИ: Надала сам се да ће победити КАНЦЕР, носио је велику тугу у себи!

Глумица Ева Рас са тугом је проговорила о смрти Милана Ланета Гутовића и открила нове детаље о његовом здравственом стању.

Ева Рас проговорила о болести са којом се Лане Гутовић борио

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Глумица Ева Рас испричала је занимљиве детаље из живота недавно преминулог глумца Ланета Гутовића.

– Мене лече већ 19 година од канцера и свако ко болује од тако опаке болести зна да ће га сачекати крај. Надала сам се да ће успети да победи канцер. Био је јединствен и фантастичан комичар, он је један од најталентованијих глумаца. Лане се ослањао искључиво на своје глумачке вештине, био је цар нашег глумишта. Он је наш Чарли Чаплин, и више од тога. Мало њих је њега знало приватно, носио је неку тугу у себи коју нико није открио на крају. Био је велики заводник кад је био млад. Ја сам га питала како може тако, он ми је рекао „ти си овца, ја нисам“. Касније кад се оженио постао је прави озбиљан мушкарац – каже Ева за Курир.

– Много сам тужна, јако ме је погодила та вест. Лане је био јединствен, такав се неће више родити. Сви који смо га познавали били смо срећни што смо могли да уживамо у његовом друштву. Лане је могао све, био је посебан и омиљен. Сваки мој рад са њим био је диван, он је био добар колега и иза себе је оставио епохалне улоге. Имао је посебан шарм, шта год да уради ви не можете да се наљутите на њега – рекла је Милица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс