Србија

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА У НИШУ: Жена са двоје деце слетела у трафо поље под струјним напоном!

ЖЕНА и двоје деце повређени су у саобраћајној несрећи у Нишу, када је „голф“ нишких регистарских таблица, за чијим је воланом је била повређена жена чији се идентитет утврђује, слетео у трафо поље под високим напоном.

На срећу нико није настрадао у овој незгоди, а са њом су у колима била и два детета, школског и предшколског узраста која су такође у свесном стању пребачена до нишког Универзитетског клиничког центра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Удес се догодио око 19.20 сати када је аутомобил који се, према сведочењу очевидаца, великом брзином кретао Зетском улицом од окретнице у Мокрањчевој улици ка нишкој Пивари, из још неутврђених разлога слетео с коловоза и зауставио се петнаестак метара даље у трафо пољу. Од силине ударца, оштећен је један од мерних инструмената, исцурело је уље, а возило се преврнуло на кров. У извлачењу путника осим екипе Хитне помоћи и полиције учествовали су и нишки ватрогасци.

На лицу места је саобраћајна полиција, али се чека долазак екипа Електродистрибуције како би искључили струју јер постоји опасност за људске животе с обзиром да се на месту несреће чује јако пуцкање, што указује да је дошло до оштећења система.

Извор: Новости.рс
Ознаке