Србија

Стравична трагедија! ЈОВАН ЈЕ НАГАЗИО НА ЖИЦУ ОТПАЛУ СА БАНДЕРЕ! Погинуо је од струјног удара десетак метара од своје куће!

Јован Марић, двадесетједногодишњи младић из Бечеја, погинуо је несрећним случајем од последица удара струјне жице, у уторак, око три сата ујутру, десетак метара од своје куће

До трагедије је дошло када се Јован вратио са посла из треће смене из фабрике у Бечеју која се бави дорадом семена кукуруза и сунцокрета. Њега је довезао друг и оставио десетак метара од куће. Велика трагедија растужила је житеље Бечеја, који са неверицом причају о детаљима младићеве погибије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јован је кренуо ка кући, направио пар корака и загазио у у бару у којој је била струјна жица, која се откинула са стуба једним делом и пала у воду.

Те ноћи било је је јако невреме и киша је непретано падала. Вероватно због мрака није видео и закачио је жицу телом. Дошло је до струјног удара и младић је на месту, нажалост, страдао. Много нам је жао. Био је дивно и узорно дете, прича један комшија.

Бечеј не памти овакву трагедију у којој је један млади живот напрасно изгубљен бизарним стицајем околности. Младићеве блиске пријатеље и рођаке страшна несрећа оставила је у сузама и неверици.

Јован је једно од петоро деце породице Марић. Иза себе је оставио неутешне родитеље, три сестре и брата. Сахрањен је у четвртак на гробљу у Бечеју.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс