Србија

Туга! ТРАГИЧАН ЗАВРШЕТАК ПОТРАГЕ! Ђорђево беживотно тело испливало из Ибра!

ШЕСНАЕСТ сати након што је у недељу по подне нестао у Ибру, недалеко од Главчићевог моста у центру Краљева, беживотно тело Ђорђа Балтића (37) испливало је код оближњих сплавова. Тако су се, нажалост, потврдиле најцрње слутње да се несрећни мушкарац утопио и да се његов боравак на реци са петогодишњим сином трагично завршио.

Према причи очевидаца, Ђорђе се у недељу по подне, као и бројни Краљевчани који су тражили освежење по тропској врућини, купао у реци са својим сином. Да нешто није у реду и да се, наводно, бори да остне на површини у једном тренутку приметили су млади купачи на десној обали Ибра који су буквално улетели у воду како би му пружили помоћ.

– Младићи су извукли дете из воде, али је мушкарац убрзо потонуо и више се није појављивао на површини. Сви који су се ту задесили покушавали су да га пронађу, ронили, дозивали га, али без успеха. Убрзо је пао мрак, па је даља потрага одложена за понедељак. Ето, догодило се оно најгоре. Слутили смо, али се некако и надали да се ипак није утопио – каже један од очевидаца.

Ђорђево беживотно тело у понедељак, око 10 сати, приметили су кајакаши „Ибра“ који су га потом обезбедили како га, до доласка припадника ватрогасно-спасилачке јединице, река не би однела.

 

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ