Регион

У СТРАВИЧНОЈ НЕСРЕЋИ ПОГИНУЛЕ МОНАХИЊА И ЊЕНА ЋЕРКА: Ватрогасци ужаснути призором (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

У саобраћајној несрећи која се у петак навече догодила на градској заобилазници у Бијељини погинуле су Даница Кешељ (51) и Нада Кешељ (71), њена мајка.

Како се сазнаје, Даница Кешељ је била монахиња, преноси Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Још увек није утврђен званичан узрок који је довео до ове тешке саобраћајне несреће, али се незванично сазнаје да се аутомобил “пежо” у једном тренутку нашао на супротној траци коловоза. Према првој информацији, дошло је до судара “пежоа” и “голфа”.

Кћерка је од задобијених повреда преминула на лицу места, док је мајка преминула у санитетском возилу на путу до бијељинске болнице.

На терену су били и припадници Територијалне ватрогасне јединице Бијељина и помогли су око извлачења тела несретних жена из аутомобила.

Миле Спасојевић, старјешина Територијалне ватрогасне јединице Бијељина каже да је стање на лицу места било језиво, је су ватрогасци морали сећи дијелове аутомобиле да би возача аута, Д.К. која је преминула за воланом, могли извући из возила, као и њену тешко повређену мајку.

Бојана Лазаревић, дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Бијељини, потврдила је да су у овој несрећи погинуле мајка и њена кћерка, која је била за воланом.

Више детаља о узроцима који су довели до ове тешке саобраћајне несреће бити познато након што се изврши обдукција тела несретних жена, пише Аваз.

Извор: Блиц