Србија

УЛЕМЕК ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ПРОГОВОРИО О АРКАНОВОМ УБИСТВУ: Знам ко га је убио

Фото: Јутјуб

Улемек се кратко осврнуо и на Арканову удовицу рекавши да је Светлана Ражнатовић Цеца после Жељковог убиства преко ноћи постала велики газда

Михајло Улемек, некадашњи пуковник Српске добровољачке гарде, тврди да је Жељка Ражнатовића Аркана убила држава!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Жељко је показао да је храбар и да је велики Србин. Није могао да верује да ће га у 40. години убити држава. А то се десило. Убила га је српска држава – рекао је Улемек у једном ранијем интервјуу у емисији “Без цензуре”.

За Добросава Гаврића, који је пуцао и ликвидирао Ражнатовића, Улемек каже да је изабран од стране државе.

– Ма Гаврић је само једна плаћена будала! Обећано му је много пара. А Србин кад види много пара, он ће убити тату, а не једног Жељка. Је*е се њему за Жељка, он је из Трбушнице, сељачина која је залутала у полицију. Њега је држава изабрала да убије Жељка и обећала му велике паре – рекао је Улемек.

Улемек се кратко осврнуо и на Арканову удовицу рекавши да је Светлана Ражнатовић Цеца после Жељковог убиства преко ноћи постала велики газда.

– У сваком моменту у Жељковом трезору је било 10 милиона марака. Кад је погинуо тих 10 милиона марака су остали. О томе нико није причао. Цеца је после узела још новца од продаје неких играча и преко ноћи је постала велики газда са милионима у рукама – рекао је Улемек.

У једном ранијем интервјуу, подсетимо, Улемек је говорећи о Гаврићу рекао да је био толико добар стрелац да је могао муву у лету да погоди са раздаљине од 10 метара.

– Је л’ ви знате ко је тај Добросав Гаврић? То је полицајац који је имао најсигурнију руку у својој генерацији. Он кад узме пиштољ у руку и нанишани тај на 10 метара муву у лету убија – испричао је Улемек.

Извор: Објектив