Србија

Ужас! ГОКСИ ПСОВАО ВЕЉИ СВЕ ПО СПИСКУ ДОК СУ ГА МУЧИЛИ! Детаљи из оптужнице против Беливука: НИСАМ НИ МИСЛИО ДА ЋЕ ДА МОЛИ ЗА ЖИВОТ

Само дан након што је Тужилаштво за организовани криминал подигло оптужницу против Вељка Беливука и Марка Миљковића и 29 чланова њихове банде породица и пријатељи крвнички убијеног Горана Величковића Гоксија одржали су помен у Саборној цркви у Београду.

Монструозна екипа Веље Невоље за сада се терети за пет убистава међу којима је и свирепо убиство навијача Горана Величковића Гоксија. Према сведочењима пренетим из оптужнице Гокси је мирноћом наводно изненадио и своје убице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од сведока сарадника Бојан Хрватин је изјавио да је Величковић кад је схватио шта му се спрема и кад је почело мучење у кући смрти у Ритопеку одговорио псовкама упућеним Вељи Невољи и Миљковићу, преноси портал Република.

– Марко Миљковић ми је рекао да се Гокси добро држао и да је био најхрабрији. Рекао ми је да га је лично убио једним ударцем секиром. Казао је да га је добро погодио па није морао да га удари два пута – навео је Хрватин.

Додао је да су фотке злочина послали и некадашњем вођи Партизанових навијача Милошу Радисављевићу Кимију.

Касније су убице у телефонским разговорима које је провалила полиција коментаришући мучење и ликвидацију Гоксија помињале:

– Овај је луд… Дефинитивно је луд…

– Нисам ни мислио да ће да моли за живот…

На помену који је данас одржан међу првима се испред Саборне цркве појавила Горанова неутешна супруга Јелена заједно са његовом породицом. Скрхани болом и видно утучени нису били у стању да говоре за медије наводећи да је све већ испричано.

– Гораново име свакодневно се спомиње у новинама и све је већ речено. Тренутно нисмо у стању да говоримо. Разумите нас – речи су најближих из Гоксијеве породице.

Док се испред Саборне цркве окупљала најужа родбина и пријатељи Величковића улицом је одјекнуло скандирање групе навијача Партизана који су са Милошем Радисављевићем Кимијем на челу и сви у истим мајицама дошли да се опросте од вође подгрупе „Јанг бојс“.

На мајицама је било исписано „Гокси, бићеш увек део нас“ и „Горе на небу армија права“.

Након завршетка помена окупљени су се преместили испред амбасаде Француске где су скандирајући Гоксијево име раширили транспарент са натписом:

– Твоју храброст памтићемо и идеју пратићемо!

На Дорћолу је данас освануо и мурал са Гоксијевим ликом.

Подсетимо, нестанак Горана Величковића пријављен је 5. августа прошле године, а последњи пут је виђен 3. августа око 16.30 сати у Вишеградској улици у центру Београда.

Тада му се изгубио сваки траг.

Према подацима из полицијске истраге Величковић је на превару намамљен у Ритопек где су га Беливук и екипа мучили и убили, а потом и искасапили његово тело. Слику злочина су затим послали шефу супротстављеног навијачког клана Филипу Кораћу да би показали колико су моћни.

Беливук и Миљковић и њихова криминална група засад се оптужницом сумњиче за монструозна убиства Горана Величковића, Милана Љепоје, Здравка Радојевића, Александра Глигоријевића и Лазара Вукићевића.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Република