Србија

Ужас! РОДИТЕЉИ ЗАБОРАВИЛИ ЋЕРКУ (14) НА ПУМПИ КОД НИША: Детета се сетили тек у Лапову

ТУРСКА породица која се са одмора из домовине враћала у западну Европу, заборавила је на једној бензинској пумпи код Ниша четрнаестогодишњу ћерку.

Нестанак детета приметили су тек у Лапову, па су алармирали тамошњу полицију која је обавестила нишке колеге, па је девојчица збринута до повратка заборавних родитеља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се азнаје, несвакидашњи догађај одиграо се 7. августа око 7.45 сати на пумпи на деоници аутопута Београд – Ниш где су се Турци зауставили ради одмора.

– Девојчица и њен брат су спавали на задњем седишту аутомобила када су родитељи напустили возило. Током њиховог одсуства и четрнаестогодишњакиња је изашла из кола али се мимоишла са оцем и мајком. Они су ушли у аутомобил и наставили пут а да им детета нема приметили су тек код Лапова, када се дечак пробудио и казао им да му је сестрица нестала – наводе саговорници упознати са овим случајем.

Турски држављани отишли су у Полицијску станицу Лапово и затражили помоћ након чега је алармирана и нишка полиција.

– Полицијски службеници ПУ Ниш одмах су отишли на бензинску пумпу и затекли тинејџерку како седи на клупи. Код себе је имала путну исправу, па је потврђено да се ради о малолетници коју родитељи траже. Полицајци су остали уз девојчицу све док је родитељи нису преузели и наставили пут – каже  извори.

У нишкој Полицијској управи потврђено је да су њихови службеници збринули малолетну девојчицу затечену на бензинској пумпи у околини Ниша до доласка родитеља

 

Извор: Новости.рс