Србија

Ужас! ВЕЉИН КЛАН 3 ДАНА МУЧИО НАВИЈАЧА ДОК СУ ДЕВОЈКЕ ГЛЕДАЛЕ: Срећа што је налетео кад је гужва, не морамо и њега да ДЕРЕМО

Клан који су предводили Вељко Беливук, звани Веља Невоља и Марко Миљковић, познатији као Маре Месар, наводно је осумњичен и за једно силовање. Несрећног младића, иначе навијача Партизана, према наводима оптужнице, у ресторан на стадиону у Хумској, 8. августа прошле године увукли су наводно Алекса Сејић, Мијат Симеуновић и Милош Селак Кулић, а након тога почео је његов тродневни пакао.

Своју жртву припадници клана су тукли, малтретирали и силовали, па пустили изабранили му да „годину дана долази у Београд“ и то све јер су били убедени да их шпијунира по налогу навијачке групе „Алкатраз“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Клан Веље Невоље оптужен је за пет свирепих убистава, диловање дроге, недозвољено држање огромне количине оружја, а на списку злодела наводно се налази и силовање једног младића.

Како се наводи у оптужници, младић, иначе навијач Партизана ког су сви припадници клана знали са трибине, постао је њихова жртва у периоду када је овај клан почео да чини највећа злодела и до њега је дошло због њихове параноје. По њима, навијач се понашао сумњиво јер је једног дана фотографисао нешто на стадиону и код ресторана који је држала Беливукова екипа и из које су улазили у „бункер“ овог клана, који се дуго крио иза навијачке групе „Принципи“, на стадиону Партизана у Хумској. То што се навијач шетао с телефоном у руци, било је довољно, према наводима оптужнице, да Шејић, Симеуновић и Кулић истрче из ресторана и, ударајући га рукама и ногама по телу, младића увуку у просторије на стадиону.

Девојке гледале док су се иживљавали

Несрећног младића су оптужили да их снима и шијунира, испитивали су га за кога ради и тражили му да им преда свој мобилни телефон. Оптужили су га да је „цинкарош“, и тада је његов пакао почео. Колико су били свирепи и убеђени да су недодирљиви добро показује податак да ем су своју жртву мучили у просторијама на стадиону Партизана, ем су доводили чак и друштво, неколико девојака, пред којима су се над младићем иживљавали . Жртву су на силу држали затвореног, руку и ногу везаних изолир тракама и лисицама, ножем су му претили да ће га убити. Несрећног младића су прислили да скине одећу, тукли су га рукама и ногама, великим и малим дрвеним дршкама од секира и билијарским штаповима. Све ово су радили како би га натерали да им каже ко га је послао да их прати и снима.

Пакао се није завршио ту, како се наводи у оптужници, у тренутку када је у току ноћи био закључан отети младић, у просторију је ушао Алекса Шејић и вежаног младића силовао. Мучење и малтретирање наставило се и наредног дана, а трећег дана одлучили су да га пусте. Беливук и Миљковић младићу су, према оптужници, рекли да се више не појављује у Београду да га не би убили. У учествовању у мучењу и држању овог навијача, према исказима припадника клана и сведоцима, учествовао је и мистериозни навијач ког сви зову „Деда“, међутим његово право име нико није знао да открије. Један од сведока рекао је да је управо „Деда“ младића силовао предметима.

МОЛИО ИХ ЗА МАЛО ВОДЕ

Према сведочењу малтретиране и силоване жртве три дана му нису дали ни да једе, ни да пије. Како је испричао у једном тренутку је успео да их измоли за чашу воде, а чим ју је попио малтреитрање и батинање је настављено. Након три дана ужаса, младића су оставили на наплатној рампи Врчин. На саслушању је рекао да је „пољубио земљу јер је угледао светлост дана“.

Беливук, Миљковић и оптужени Милош Будимир коментарисали су мучење младића преко Скаја.

„Срећа његова што је налетео у понедељак кад је гужва…“

БУДИМИР: Овај плаче, је*али га камионџије.

МИЉКОВИЋ: Нека плаче, шпијун, док не каже, плакаће.

БЕЛИВУК: Нека лепо каже што су га послали и ништа више. Не спомињите њему станове, пратњу…

МИЉКОВИЋ: Ништа не знамо, само хоћемо да сазнамо што је ту.

БУДИМИР: Ништа не спомињемо, али упропастили га „гробари“ пре нас… Пу*и камионџијама за паре, ови му убацили бело у сок, дали му да попије, ево сад плаче, нек спава мало, не иде нигде, убедићемо га да су га „цигани“ пребили и када то потврди, нек иде кући.

Након тога Миљковић је, према наводима оптужнице, непознатој особи послао поруку:

– Ето, видиш њихово људство. То су они. На шамар све причају, ха-ха-ха, исекли би и овога, али није вредан посла. Ха-ха-ха, пустили смо га да не морамо и њега да деремо. Срећа његова што је налетео у понедељак кад је гужва – написао је у поруци Миљковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Блиц