Србија

Велика туга! МИСТЕРИЈА на гробу Јелене Марјановић: На њен рођендан тамо нико није виђен, али је остављено ОВО

Упркос томе оно што је привукло пажњу је богато цвеће које је красило гроб певачице

Певачица Јелена Марјановић напунила би 38 година да 2. априла 2016. године није брутално, са девет удараца у главу, убијена у каналу поред насипа, у насељу Црвенка на насипу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На борчанском гробљу Збег није виђен нико ко је обишао гроб певачице Јелене Марјановић која би данас напунила 38 година.

Упркос томе, оно што је привукло пажњу је богато цвеће које је красило гроб певачице.

Болна сцена на гробљу

Претходне године када је другог априла обележен помен Јелене Марјановић многи који су прошли поред гроба певачице, видели су и поруку њене ћеркице, мале Јане, која јој је у честитки за 8. март написала:

– Драга мама, волим те највише на свету и желим ти срећан 8. март.

Подсетимо, за Јеленино убиство оптужен је њен супруг Зоран Марјановић. Суђење му је у току пред Вишим судом у Београду, а он се брани са слободе.

Досад је саслушано десетине сведока, рађена су бројна вештачења и анализе, а оптужени Зоран све време тврди да није убио Јелену и да није крив за њену смрт.

Зоран Марјановић, супруг убијене певачице, а уједно и осумњичени за њено убиство, својевремено је за Српски телеграф рекао да му Јеленин рођендан сваке године све теже пада јер га обележава без ње.

– Јеленин рођендан је био посебан дан за нас двоје. Волети и бити вољен је образац за срећу на овој несрећној планети. Данас би напунила 36 година и вероватно би овај њен рођендан дочекали са још једним дететом. Али непозната зликовачка рука је моју Јецу, из исто тако непознатих разлога, лишила живота и мој живот је од тада завијен у црно – каже Марјановић.

Хронологија догађаја

2. април 2016. – пријављен нестанак певачице

3. април 2016. – Јеленино тело пронађено у каналу

16. септембар 2017. – Зоран Марјановић ухапшен

12. јул 2018. – Зоран пуштен из притвора

5. новембар 2019. – Пред Вишим судом у Београду почело суђење Марјановићу

 

 

 

 

 

 

Извор: Пинк