Србија

ВУЧИЋ О НАПАДУ БЈЕЛОГРЛИЋА НА АНТОНИЈЕВИЋА: Са нашим друштвом нешто није у реду, за мене причају да нисам нормалан а ово…

Фото: Јутјуб

Александар Вучић каже да је све дозвољено лажној елити, говорећи о лицемерју поводом тога што је Драган Бјелогрлић тукао Предрага Гагу Антонијевића. Он је подсетио да су годину дана трајале демонстрације због пребијања Борка Стефановића, иако то није ни био стварни разлог за демонстрације.

– Данас сте могли да видите да неки мисле да је дозвољено крвничко тући свакога за кога они мисле да није њихов – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник каже да би у овом случају и ћутање било непристојно, а камоли сладострасно аплаудирање таквом Бјелогрлићевом акту. Вучић је подсетио да је Гага Антонијевић урадио и филм „Заспанка за војника“.

Антонијевић је прекинуо принцип немешања у историју српског народа у филму. Нама је загребачка чаршија водила овде политику још од 70-тих, увек смо се плашили да их не увредимо, објаснио је председник Србије.

– Он је седео, скоро лежао. Био је у немогућој позицији. Потпуно миран је седео са пријатељима и изубијан је без разлога – рекао је Вучић.

Вучић је рекао да као у случају Борка Стефановића, држава мора да реагује у складу са законом.

– Насиље мора да буде кажњено. Насиљу се мора стати у крај – рекао је он.

Председник није желео да коментарише то и рекао да не зна шта је прави разлог ударања Гаге Антонијевића.

– Ја нећу да улазим у разлоге њихових свађа. Оно што је мени овде важно јесте да видите да са нама у друштву нешто није у реду. Морамо променити нешто. Важно да они причају да ја не идем на одмор и да нисам нормалан, а на овакве ствари ће да прећуте. Да вам се нешто допадне или не допадне имате демократско право – рекао је председник.

Извор: Курир.рс