Србија

Вулин открио све: ПЛАНСКИ СУ ПРЕВАРИЛИ БЕЛИВУКА И МИЉКОВИЋА НА ИСПИТИВАЊУ: На крају је Месар побеснео, а ево и зашто

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин говорио је о криминалном клану Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља, и Марка Миљковића, познатијег под надимком Маре Месар. Он је открио да је Миљковић побеснео када су га полицајци питали да ли је он тај Месар о коме се говори.

„Углавном су били хладни, ништа нису одговарали, а онда кад смо поставили експлицитно питање: ‘Јеси ти Месар о коме се говори?’, онда смо видели реакцију беса, гнева, изненађења. То се некад плански ради. Кад су изашли, били су убеђени да немамо ништа, осетили су се боље и мирније, рекли су: ‘Немају ништа, иначе би нас задржали’. То знамо из њихових комуникација између себе. Похапсили смо их, а кад су видели да ће изаћи, онда су мислили да немамо ништа, па нису пожурили да склоне баш све доказе, онда нису пожурили да заврше све оно што су иначе радили, да врло пажљиво и прецизно уклањају све трагове и сведоке“, испричао је Вулин у емисији „Озбиљно са Ђуком“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министар је додао да је Беливук дао изјаву пре него што су предочени докази, а Миљковић након тога, због чега је изгубио живце и почео да прети.

„Договор између њих је био да ће изјаве дати само Беливук и Миљковић, остали ће се бранити ћутањем. И изјаве Беливука и Миљковића је требало да буду идентичне да би имале већу тежину. Беливукова изјава је много умеренија, он се виђао са мном, измишљали су да се Александар Вучић виђао по неким становима по Звездари. Миљковић је изгубио живце, он је рекао да је мени нашао кућу у Ритопеку где сам му ја рекао: ‘Немој да улазиш у гаражу’. У гаражи је била тајна просторија где је била кланица“, рекао је Вулин и наставио да цитира Миљковићеву изјаву:

„Само кад сам ја ту, Александар Вулин, ти Миљковићу можеш да уђеш са мном у гаражу, иначе не“.

Министар Вулин је затим додао:

„Такве ствари кад већ почне да лупета, онда је јасно… Знате зашто? Он је дао изјаву када су предочени докази, а Беливук је пре тога, пре него што су видели чиме располажемо. У том тренутку, он је изгубио живце и почео да прети, да мрзи у тој немоћи“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Објектив