Русија Свет

Запад у неверици! РУСИ „ПРОБИЛИ“ ЕНГЛЕСКИ КАНАЛ! Ратни бродови предвођени УБИЦОМ ПОДМОРНИЦА плове кроз Ламанш!

Највећи ратни противподморнички брод руске Северне флоте „Вицеадмирал Кулаков“ ушао је данас у Ламанш на путу ка даљој дестинацији, саопштила је данас прес служба Флоте

– Група бродова и помоћних пловила предвођена највећим противподморничким бродом „Вицеадмирал Кулаков“ прошла је кроз Доверски мореуз и наставља да се креће на југ кроз Ламаш – наводи се у саопштењу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Додаје се да се у групи пловила налазе и корвета Гремјашћиј Пацифичке флоте и миноловац Владимир Јемељанов Црноморске флоте, преноси Тас с.

– Посаде ратних бродова руске морнарице и бродова за подршку увежбаваће низ задатака интероперабилности међу флотама у у складу са њиховим плановима распоредивања на великој удаљености – стоји у саопштењу.

Русија међу најјачима – способни све да потопе

Ратна морнарица има све што је неопходно како бисмо гарантовали заштиту државе. У стању смо да откријемо сваког подводног, надводног и ваздушног противника и да му нанесемо несавладив ударац, поручио је председник Русије Владимир Путин у обраћању поводом Дана Ратне морнарице Русије

У говору на главној паради морнарице у Санкт Петербургу Путин је подсетио на славне дане руске морнарице и свима честитао празник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг