Русија

Запад у неверици! ЗАСТРАШУЈУЋИ МАНЕВАР МОСКВЕ: Покушали да прате руске подморнице а онда су Руси једноставно нестали

Лондон не одустаје од покушаја да „казни“ Руску Федерацију због фијаска са проласком Британске морнарице Дефендер у руске територијалне воде.

Међутим, такве мере Британаца још увек нису крунисане успехом, већ су, опет, довеле до понижавајућих последица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До овог закључка дошли су новинари кинеског издања Соху. Аутори материјала детаљно су говорили о новом инциденту британских и руских бродова, а објаснили су и зашто је Лондон поново поражен.

Аналитичари Соху скренули су пажњу на нови инцидент који се недавно догодио у водама северног Атлантика.

Тако су британски бродови заједно са савезницима у НАТО забележили излазак неколико руских нуклеарних подморница из својих база одједном.

Британска морнарица планирала је ући у траг подморницама руске морнарице, али то није могла учинити, будући да су дословно нестале у светским океанима, не остављајући трага.

„Британски медији су покушали да сачувају углед своје флоте након инцидента у Црном мору, али нису успели. Подморнице Северне флоте Русије избегле су НАТО, а њихов нестанак уплашио је британску војску “, приметили су новинари.

Покушај Британије да се поново обрачуна с Русијом довео је до понижавајућих последица, а Лондон никада није успео разоткрити војну тајну невидљивости руских подморница.

Подморнице руске морнарице наставиле су да изводе своје операције у водама светских океана без страха да ће бити примећене.

„Као резултат тога, покушај Британије да се освети за фијаско у Црном мору довео је до прилично понижавајућих последица.

Тако је ова ситуација постала позната светској јавности, у чијим је очима Лондон показао своју неспособност да потврди статус морске силе и био је прилично осрамоћен ”, резимирали су кинески новинари.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs