Спорт

Браво легендо! ЂОКОВИЋ УСКОРО СТИЖЕ НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ! Долази у помоћ српском народу!

Супруга првог тенисера света Новака Ђоковића, Јелена, борави у посети на Косову и Метохији.

Она је у оквиру рада фондације која носи име српског тенисера, заједно представницима фондације „Ана и Владе Дивац“ и Моханђи посетила манастире Пећку Патријаршију, Високе Дечане и Велику Хочу.

Јелена је играла тенис са малишанима, а новинарима локалног портала „Гораждевац“ поручила је да је за њу најјачи утисак, да су људи који су их дочекали, били пуни љубави.

– Новаку ћу пренети да му је лепа домовина као и мени. Ја сам овде дошла једном другом приликом али он долази са мном већ за коју недељу, рекла је у Великој Хочи Јелена Ђоковић.

Она је истакла и да се постоји намера да се помогне људима који живе на Космету.

– Ми овде имамо вољу али је само питање како ћемо то да реализујемо. Ево дошла сам овде са Аном и Владе Дивац фондацијом и са Моханђијем да упознамо људе са којима можемо да сарађујемо и да направимо неке лепе ствари за нашу децу овде, додала је Јелена.

На крају посете 55 ђака ОШ „Светозар Марковић“ у Великој Хочи добило је поклоне, као мали знак пажње ове три организације, а директор Марко Спасић се захвалио гостима.

– Хвала фондацијама Ана и Владе Дивац, Новак Ђоковић и Моханђи што су издвојили време и посетили нас и нашу школу. Очекујемо даљу сарадњи и хвала им на издвојеном времену, поручио је Спасић.

Иначе, Новак Ђоковић је последњих дана боравио у Босни и Херцеговини, прво је посетио Босанске пирамиде, а онда је био гост на свадби џудисте Немање Мајдова.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс