Србија

Брнабићева се опростила: ПОГОДИЛА МЕ ЈЕ ВЕСТ О ЊЕНОЈ СМРТИ! Навикли смо да се стално виђамо, а сада је нема!

Фото: Јутјуб

Премијерка Србије Ана Брнабић потресним речима опростила се од Оље Ћирић, начелнице Канцеларије за сарадњу са медијима Владе Републике Србије.

Оља Ћирић, подсетимо, преминула је у 53 години од последица коронавирса, а није била вакцинисан. Вест о њеном одласку објавила је и Влада Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Остаће запамћена као велики професионалац, која је својим радом и залагањем дала изузетан допринос правовременом информисању грађана о свим активностима Владе Републике Србије – наведено је у саопштењу из Немањине 11.

И премијерка Србије Ана Брнабић гостујући на ТВ Пинк рекла је да је вест о смрти Ћирићеве јако погодила.

– Погодила ме је много вест о њеној смрти, преминула је од коронавируса… То је неки жал за мене, толико је много лако било спасити нечији живот, али ето. Навикли смо да је стално виђамо, а сада је више нема – рекла је Ана Брнабић.

Кад је, пак, реч о борби државе против ковида 19, Брнабићева је истакла да ће се обратити након седнице Кризног штаба.

– Мој став је да је држава урадила много више него што су урадиле све државе у свету, изградили смо три болнице, то је више од 2.000 кревета. Нова ковид болница у Новом Саду је боља од оне у Батајници, најбоља могућа нега је остварена за наше грађане – истиче премијерка Брнабић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс